Academy

Wij vinden het belangrijk dat professionals zich continue kunnen blijven ontwikkelen en certificeren. Als interim community ondersteunt IPmarktplaats zelfstandige professionals hun kennisniveau uit te breiden. We bieden hiervoor de mogelijkheid middels de IPmarktplaats Academy.

De IPmarktplaats Academy staat voor kwaliteit en transparantie en is een mix van unieke E-learings. Dit bieden wij aan in samenwerking met gerenommeerde en betrouwbare partners. In de Academy vindt u een zorgvuldig samengesteld pakket aan trainingen en opleidingen, zowel klassikaal als online. Dit alles tegen de meest scherpe voorwaarden en condities.

Certificering vergroot de kans op een opdracht en bevestigt het kennisniveau

Opleidingen & Bijeenkomsten


Voor wie

In tegenstelling tot veel intermediairs, staan onze trainingen open voor iedereen. Uiteraard krijgen onze Leden extra korting op de aangeboden trainingen.

Voordelen IPmarktplaats Academy

 

E-Learning

Online leren. Het wordt steeds populairder. Leren en ontwikkelen op het moment dat het u het beste uitkomt. Handig voor f voor u als zelfstandig professional. De IPmarktplaats Academy heeft daarom afspraken gemaakt met partijen die online leren mogelijk maken tegen de scherpste prijzen.

Voordelen E-learning

E-learnings examples
ITIL Extended Awareness
ITIL Foundation
PRINCE2 Foundation
PMP Exam Prep
Six Sigma – Black Belt SXL
Six Sigma – Black Belt MT
E-learnings examples
Six Sigma – Green Belt SXL
Six Sigma – Green Belt MT
Six Sigma – Yellow Belt SXL
Six Sigma – Yellow Belt SXL
TOGAF 9 Level 1 and 2 Combined
Virtualization and Cloud Awareness
Klassikale trainingen

De IPmarktplaats Academy offline  trainingen zijn  gericht op soft skills, management, Microsoft Office, social media en talen.